Skip Ribbon Commands
- محتویات اصلی صفحه
SharePoint
راهنمای فنی کنترل مزارع تولید بذر گندم و جو


مهمترین شاخص برای «حفاظت» ارقام گندم و جو ، حفظ خلوص ژنتیکی بذر تولید شده است. به منظور حفظ اصالت رقم، خلوص ژنتیکی و فیزیکی، قوه نامیه و سلامت نسل­های بذری استانداردهای بذر گندم جو تدوین شده است. این استانداردها معیارهای کنترل مزارع تولید بذر و نیز معیار کیفیت پارت های بذری تولید شده می باشد. کنترل مزارع تولید بذر غلات (گند​م و جو ) در چند مرحله زیر انجام می شود: 

1- درخواست تولید بذر با ذکر رقم و معرفی اراضی و پیمانکاران

2- بازدید مرحله سطح سبز (پنجه زنی تا انتهای ساقه دهی) 

3- بازدید مرحله ظهور سنبله تا رسیدگی 

4- بازدید پیش از برداشت

5- صدور گواهی برداشت مزرعه

6- نظارت بر خرید

7-  بوجاری، پارت چینی و نمونه برداری​

8- نصب شناسه (اتیکت)​


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.