Skip Ribbon Commands
- محتویات اصلی صفحه
SharePoint
برگزاری سی و یکمین جلسه کمیته معرفی رقم

سی و یکمین جلسه کمیته معرفی رقم در روز چهارشنبه مورخ 1396/12/23 با حضور اعضای کمیته، در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال برگزار شد. ­در این جلسه گزارشات معرفی ارقام گندم نان، جو، باقلا، کلزا، لوبیا قرمز و چغندرقند به شرح ذیل ارائه شدند:

  • گزارش معرفی یک لاین لوبیا قرمز با کد KS31303  توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ارائه شد، این لاین مورد تایید اعضای کمیته قرار گرفت و به یاد مرحوم سعید دادفر همکار بانک ژن در استان لرستان با نام " دادفر" معرفی شد.
  •  گزارش لاین گندم نان با کد S-91-15  توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ارائه و با نام " سارنگ" برای اقلیم گرم و خشک جنوب کشور مورد تایید اعضای کمیته قرار گرفت.
  •  گزارش  لاین گندم نان N-91-8 توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ارائه گردید. این لاین با نام "تیرگان" برای اقلیم گرم و مرطوب ساحل خزر مورد تایید اعضای کمیته قرار گرفت.
  •  گزارش لاین گندم نان با کد C-91-4 نیز توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ارائه گردید و با نام "زرینه" مورد تایید اعضای کمیته معرفی رقم قرار گرفت.
  •  گزارش لاین جو با کد WB-90-15  توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ارائه و با نام "نوروز" برای مناطق گرم کشور مورد تایید اعضای کمیته معرفی رقم قرار گرفت.
  •  گزارش لاین کلزا با کد L-72 توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ارائه و با نام "نفیس" مورد تایید اعضای کمیته معرفی رقم قرار گرفت.
  •  همچنین گزارش دو لاین باقلا با کد G-Faba-133 (دانه متوسط، مناسب مناطق باقلا کاری) و G-Faba-1-1  (دانه درشت، مناسب برای مناطق معتدل و نیمه معتدل) توسط مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گلستان ارائه گردید. هر دو رقم به ترتیب با نام­های "شادان"  و "فیض" مورد تایید اعضای کمیته معرفی رقم قرار گرفتند.
  • گزارش معرفی ارقام چغندرقند SBSI038 و SBSI040 توسط موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند ارائه گردید. رقم SBSI038  به دلیل برتری عملکرد شکر سفید نسبت به ارقام شاهد و دارا بودن تیپ نرمال محصولی-قندی و نیز مقاومت به ریزومانیا و نماتد سیستی با نام " آرتا" مورد تایید اعضای کمیته قرار گرفت.

​ 

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.