تولید بذر در راستای امنیت غذایی
در راستای پایش دقیق فرایند تولید بذرهای هیبرید، صادقی عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال به همراه نیکخواه عضو هیات علمی و کارشناس مسئول واحد استانی خراسان رضوی، نورزیارت، امامی و نوروزی  کارشناسان واحدهای گلستان،خراسان رضوی و مازندران طی بازدیدی میدانی از مزارع تولید بذر هیبرید کلزا متعلق به شرکت کشت و صنعت جوین بازدید کردند.
این بازدید در قالب تیم نظارتی مؤسسه و با هدف اطمینان از رعایت استانداردهای فنی تولید بذر هیبرید کلزا و ارزیابی وضعیت زراعی، بررسی مراحل رشد و نمو بوته‌ها از کلیه قطعات به مساحت 152 هکتار انجام شد.
در این بازدید، تیم تخصصی ضمن بررسی شاخص‌هایی از جمله یکنواختی مزرعه، خلوص ژنتیکی، وضعیت گرده‌افشانی و حذف بوته های خارج از تیپ، وضعیت کنترل علفهای هرز و مدیریت آفات و بیماری‌ها، نکات لازم را به مدیر واحد کشاورزی کشت و صنعت جوین، آقای مهندس شمس آبادی و کارشناسان فنی شرکت ارائه نمودند. همچنین بر اهمیت فعالیت حشرات گرده‌افشان، حذف بوته های خارج از تیپ (فرتیل کشی ), رعایت بهداشت مزرعه و کنترل مزرعه در مراحل حساس تولید بذر تأکید شد.
شایان ذکر است آقای مهندس حسینی مدیر عامل شرکت و هیئت همراه در بخشی از این بازدید حضور داشتند و همکاری مستمر نمایندگان مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال را با واحدهای اجرایی و بهره‌برداران یکی از عوامل کلیدی در بهبود کیفیت بذرهای تولیدی برشمردند و ابراز امیدواری کردند با تداوم این روند، شاهد ارتقای هرچه بیشتر عملکرد و کیفیت بذر کلزا در کشور باشیم.

تاریخ:
1405/01/30
تعداد بازدید:
125
منبع:
اداره روابط عمومی و امور بین الملل
کلیه حقوق محتوای این سایت متعلق به مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال می باشد.
Powered by DorsaPortal